Új év – új lendület

Örülünk vagy sem az idő múlásának, visszavonhatatlanul új falinaptárat kell akasztanunk a régi helyére, s a dátum leírásánál is át kell szoknunk 2022-re. Néha kissé szorongató is lehet, de van abban valami kihívás, amikor a határidőnapló üres lapjait lapozgatva arra gondolunk, ebben az évben még annyi mindent megvalósíthatunk. Vágjunk hát bele, akár közösen!

Úgy döntöttünk, nagyvonalúak leszünk, s nem kérdezünk rá arra, hogy a tavaly év eleji fogadalmaikból mennyit sikerült megvalósítaniuk. Spongyát rá, akárhogyan is történt. 😊 Az elmúlt évet átgondolva mi magunkat persze igyekeztünk elszámoltatni. Voltak törekvéseink, amelyeket sikerült megvalósítanunk, s voltak, amelyek megmaradtak az ötletek szintjén. Egyelőre, tesszük hozzá gyorsan, hiszen az üres határidőnaplók szabadon álló helyei hívogatóan várják az újabb célkitűzések feljegyzéseit. Arra persze büszkék vagyunk, hogy 2021-ben 39 héten át gondoskodtunk arról, hogy ötleteket és inspirációkat gyűjtsünk Önöknek.

Bízunk benne, írásainkban találtak egy-egy olyan gondolatot, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy új lendületet kapjanak vagy megerősítsük Önöket abban, amit tesznek, mennyire nagyszerű. Időnként természetesen igyekeztünk egy-egy termékünket is ajánlani, hiszen annyira szeretjük megosztani a tapasztalatainkat, és annyira hiszünk abban, hogy amivel foglalkozunk, az valóban praktikus és magas minőségű. Köszönjük, hogy velünk voltak, megtiszteltek az idejükkel, s megosztották véleményüket, tapasztalataikat.

Az évértékelésen túl persze mi is elszántan vágunk bele az idei év kihívásaiba. Folytatjuk rendszeres jelentkezéseinket, keressük a témákat, az új megközelítési módokat, teszteljük és teszteltetjük partnereinkkel a termékeinket, és boldogan veszünk minden visszajelzést.

Rendszeres követőink tudják, minden hónap elején az aktuális teendőkkel kezdjük.

Az elmúlt évben a karácsonyfa környezetbarát „eltüntetésére” hívtuk fel a figyelmet, ha az angyalok nem viszik el ugyanolyan észrevétlenül, ahogyan azt hozták. 😊

Ezúttal a témával kapcsolatban idei tuti tippünk következik: daraboljuk fel az ünnep legszebb ékét, ne égessük el, és ne dobjuk ki, hanem használjuk fel növénytakaróként. Meghálálják majd a növények, meglátják!

A legfontosabbat a végére hagytuk: kívánunk egészséges, lendületes, tevékeny évet, kedves Kertimádók! Kívánjuk, hogy egész évben éljék meg kedvenc mondatunkat: a kerti munka kikapcsol!