Közös díjat nyertünk! Önökkel együtt értük el!

A kerti munka kikapcsol – rendszeres olvasóink már jól ismerik valamennyi bejegyzésünkben megjelenő mondatunkat, mely részünkről nem csupán egy szépen csengő mondat, mi maradéktalanul hiszünk benne.

A kerti munka kikapcsol – erre gondoltunk, amikor társaságunknál, az LC Packaging csomagolóanyaggyártó- és forgalmazó multinacionális vállalatnál összedugtuk a fejünket, és a már meglévő jól bevált árukínálatunk mellé vadonatúj termékötletekkel álltunk elő. Azt terveztük, nem csupán a nagyobb üzemeket, malmokat, társaságokat szeretnénk elérni, hanem a hobbikertészeket is, akik mi magunk is sokan vagyunk „civilben”. Úgy láttuk jónak, ha azokat a tapasztalatokat, amelyeket munkánk során szerzünk, felhasználhatjuk és továbbadhatjuk a természet és a kert szerelmeseinek. Az pedig, hogy mindehhez még nagyszerű termékeket is kínálni tudunk, különösen inspirált bennünket.

Az volt a célunk, hogy termékeink felhasználóbarát kis kiszerelésben legyenek elérhetőek, hiszen senkinek sincs szüksége raklapnyi kétfüles hulladékgyűjtő zsákra, ha a levágott füvet szeretné elszállítani. Jól tudjuk, hogy akinek fontos a kert, fontos a természet és annak megőrzése is, ezért a termékek többször használhatóak, akár több szezonon keresztül és újrahasznosíthatóak. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a kertészkedőknek mennyire fontos, hogy időtállóak legyenek az eszközeik, ezért a termékek tartósságára mindennél nagyobb figyelmet fordítunk.

Miután hittünk a termékein minőségében és praktikusságában, vettünk egy nagy levegőt, s neveztünk a Hungaropack Magyar Csomagolási Versenyére, ahol nagy örömünkre a CSAOSZ Bírálóbizottságának értékelése nyomán a Transpack  szaklap különdíját nyertük el.

S hogyan lett közös ez a díj?

Idén kora tavasszal a legnagyobb közösségi felületen egy közvéleménykutatással kerestük meg Önöket.  A nagy kertészeti felmérésünkben arra kerestük a választ, mi jellemzi a magyar hobbikertészeket. A kíváncsiságunk elérte célját: több mint tízezer kitöltőtől érkezett hozzánk visszajelzés, mely segített képet kapni arról, mi érdekli Önöket igazán, milyen termék, tudás és tartalom volna a leghasznosabb a ház körül kertészkedőknek. Számunkra is inspiráló volt megismerni az Önök véleményét, s azóta Önökkel lenni hétről hétre, hogy egymást inspirálva együtt fejlődjünk, termeljünk úgy, hogy közben élvezzük: a kerti munka kikapcsol.

Köszönjük!