Elő a takarókkal!

Lassan, de visszavonhatatlanul téliesedik az időjárás. Miközben várjuk a várakozás idejét, számoljuk a napokat adventig, egyre inkább kezdjük bebugyolálni magunkat, a gyerekeinket, az unokáinkat, és persze a környezetünket. Alternatív paplan-tan következik. 🙂

Ha már mindannyian elővették a téliesebb téli takarójukat, a vastagabb pizsamát, és mindenkire ráerőltették ugyanezeket a környezetükben, ne feledjék megtenni a mediterrán növényeikkel is. Öltöztessék, takargassák be őket alaposan!

Cégünk népszerű termékei állnak rendelkezésre: a fátyolfólia, hivatalos nevén téli növénytakaró szabadföldi növények részére, valamint a téli növénytakaró egzotikus növények részére – jó szívvel ajánljuk Önöknek.

Mindkét termék legfontosabb funkciója védelem fagyok ellen, de míg a fátyolfólia a zöldségkultúrát védi, addig a téli takaró a mediterrán növények jó puha paplanja. Utóbbi vastagabb, sűrűbb anyagú, 3,2×5 illetve 3,2×10 méteres méretben kaphatóak, akár partner gazdaboltjainkban is. Nagy előny tehát, hogy kis kiszerelésben tudnak vásárolni belőlük ahhoz, hogy bebugyolálhassák kedvenc virágaikat és növényeiket. Persze a legjobb mégis az, ha fagymentes, biztonságos helyre tudják bemenekíteni őket, akkor biztosan nyugodtabban alszanak majd éjszakánként. Utána már csak arra érdemes figyelni, hogy időnként kapjanak némi vizet és egy kis fényt.

Ha mégsem áll rendelkezésükre télikert vagy elég nagy garázs, akkor jövünk mi. 🙂 Készleteink betárazva, mi is készülünk a télre, keressenek bennünket bátran!

Bízunk benne, ezen a héten is tudtunk hasznos ötletet adni ahhoz, hogy minél szebb környezetben élvezhessék: a kerti munka kikapcsol.